Προστασία από Virus και απειλές στην ασφάλεια των Windows

Εφαρμογές τελευταίας γενιάς

Xρησιμοποιούμε προγράμματα τελευταίας γενιάς από εταιρείες όπως η Panda και η Norton για να εξασφαλιστεί ότι όλοι οι μέχρι σήμερα ιοί, δούρειοι ίπποι (trojan horse), spyware και σκουλήκια (worms) δε θα προσβάλουν τον υπολογιστή σας, με σκοπό είτε να καταστρέψουν αρχεία, είτε να μειώσουν την λειτουργία-δυνατότητες του υπολογιστή σας ή ακόμα και να καταστρέψουν το λειτουργικό του σύστημα.
Το πρόγραμμα προστασίας θα είναι πάντα σε λειτουργία αυτόματης ενημέρωσης ώστε να είναι συνέχεια ενημερωμένο.
Το πρόγραμμα προστασίας έχει ακόμα την δυνατότητα να μας παρέχει προστασία ακόμα και από νεότερους ιούς, δούρειους ίππους (trojan horse), spyware και σκουλήκια (worms).
Επίσης περιέχει και τείχος προστασίας firewall. 

Εργασίες που παρέχουμε:

Με ειδικά προγράμματα που θα εγκαταστήσουμε στον Η/Υ σας θα ανιχνεύσουμε και θα αφαιρέσουμε τους ιούς και τα επιβλαβή προγράμματα spyware που υπάρχουν στον υπολογιστή σας.
Θα επιδιορθώσουμε τις όποιες βλάβες έχουν προκαλέσει οι ιοί στα Windows ή στα αρχεία σας.
Αν είναι αναγκαίο, γιατί δε γίνετε αλλιώς, μπορούμε να κρατήσουμε σε αντίγραφα τα αρχεία σας και να ξαναστήσουμε το λειτουργικό σύστημα που είναι εγκατεστημένο στον Η/Υ.
Θα σας προτείνουμε επίσης λογισμικό προστασίας από ιούς και προγράμματα spyware.
Ρύθμιση των windows στο τμήμα του Γονικού ελέγχου για ακόμα μεγαλύτερη προστασία ως προς τα παιδιά.
Μερικές από τις δυνατότητες στο τμήμα αυτό είναι ότι μπορούμε να αποκλείσουμε την χρήση του Η/Υ όποιες ώρες της εβδομάδας θέλουμε, να απαγορεύσουμε τη χρήση συγκεκριμένων προγραμμάτων και την είσοδο των προγραμμάτων περιήγησης σε συγκεκριμένα site.