ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 ERP

Διαχειριστείτε όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας, με το δημοφιλέστερο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης!

 

Η πιο επιτυχημένη εμπορική εφαρμογή της αγοράς, πιο αξιόπιστη από ποτέ


Με βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης, ισχυρή τεχνογνωσία και εμπειρία 30+ ετών, το Κεφάλαιο ERP προσφέρει σήμερα υψηλή ποιότητα, ταχύτητα εργασιών και πρακτική εμπειρία χρήσης, εξακολουθώντας να αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για την αποτελεσματική οργάνωση και την ολοκληρωμένη μηχανογράφηση κάθε σύγχρονης μικρομεσαίας επιχείρησης.

 

Πρακτικότητα και λειτουργικότητα, εγγυημένα αποτελέσματα


Από τη διαχείριση αποθηκών και αποθεμάτων, τη διεκπεραίωση παραγγελιοδοσίας και αγορών από προμηθευτές έως τη διαχείριση παραγγγελιοληψίας, πωλήσεων, εισπράξεων και πληρωμών, το Κεφάλαιο ERP ανταποκρίνεται με ακρίβεια και συνέπεια στις εμπορικές και οικονομικές απαιτήσεις της λειτουργίας κάθε σύγχρονης μικρομεσαίας επιχείρησης.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 ERP

Ισχυρά χαρακτηριστικά, σταθερή απόδοση και λειτουργία

Ενιαία Διαχείριση

Ενοποιήστε τη λειτουργία της επιχείρησή σας, διασυνδέοντας όλα τα υποκαταστήματα και τους απομακρυσμένους σταθμούς εργασίας. Βελτιώστε τη ροή και τη συλλογή της πληροφορίας, αποκτώντας πλήρη εικόνα και έλεγχο για το σύνολο των εταιρικών σας διεργασιών.


Ευέλικτη Αρχιτεκτονική

Εργαστείτε αποδοτικά, συνδέοντας το Κεφάλαιο ERP με χρήσιμες εφαρμογές γραφείου, όπως το Microsoft Office.


Ισχυρή Διασύνδεση

Υποστηρίξτε αποτελεσματικά τις ιδιαίτερες απαιτήσεις λειτουργίας της επιχείρησής σας, συνδέοντας εύκολα και γρήγορα το Κεφάλαιο ERP με οποιοδήποτε hardware ή και τρίτο σύστημα της αγοράς, όπως ταμειακές μηχανές και τερματικά POS, φορολογικούς μηχανισμούς κλπ.


Αξιόπιστη Πληροφόρηση

Λάβετε έγκαιρα τις κατάλληλες αποφάσεις, βασισμένοι σε πραγματικά δεδομένα για την απόδοση της επιχείρησή σας. Δείτε και αξιολογήστε την εξέλιξη όλων των κρίσιμων δεικτών, αξιοποιώντας το προηγμένο εργαλείο Business Reports της εφαρμογής.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 ERP

Εύρος λύσεων για να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης!