Λίγα λόγια για τη CTS Computers

Η εταιρία μας είναι προσωπικού χαρακτήρα και δημιουργήθηκε το 1992 από τον Στεφανίδη Δημήτρη που είναι και ο υπεύθυνος οργάνωσης της εταιρίας, με έδρα την Θεσσαλονίκη, στην οδό Μαντινείας 35 στην Ανάληψη.

Αντικείμενο για την CTS Computers είναι η παροχή υπηρεσίας σε μηχανογραφημένες επιχειρήσεις, η εμπορία ηλεκτρονικών υπολογιστών, εμπορικών και λογιστικών προγραμμάτων, ταμειακών συστημάτων, περιφερειακών συστημάτων και αναλώσιμων.

Το τεχνικό τμήμα αναλαμβάνει εγκαταστάσεις & επισκευές σε προγράμματα, ταμειακά συστήματα, υπολογιστές και περιφερειακά, επίσης στήσιμο και συντήρηση δικτύων, και τέλος παρέχει και υπηρεσίες internet.

Το προσωπικό της CTS Computers με μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία και υψηλό επίπεδο γνώσεων, απαρτίζετε από τρία άτομα στο τεχνικό – επισκευαστικό τμήμα, ένα άτομο στο τμήμα πωλήσεων. Επίσης έχει συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες για την φιλοξενία και κατασκευή ιστοσελίδων, στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών και στην συντήρηση και επισκευή περιφερειακών συσκευών. Μια σωστά καταρτισμένη και δημιουργική ομάδα που μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις της είναι ικανή να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις.

Ο στόχος της εταιρίας μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Αυτό σημαίνει για μας εστίαση της προσοχής μας στον πελάτη έτσι ώστε να προβλέπουμε προβλήματα αλλά και να τα καλύπτουμε άμεσα όταν εμφανίζονται. 

Τα στοιχεία μας

Συνεργάτες

Συνεργάτες μας είναι μεγάλες εταιρίες καταξιωμένες στον χώρο τόσο στην κατασκευή εμπορικών και λογιστικών προγραμμάτων, όσο και εμπορία και διακίνηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Ενδεικτικά αναφέρουμε συνεργασίες με εταιρίες παραγωγής λογισμικού με τις οποίες έχουμε επίσημη συνεργασία:

SoftOne
B-Logica
Online Data
Panda Security
Microsoft
MySoftwareHouse

Προμηθευτές

Προμηθευτές μας είναι αξιόπιστες εταιρίες και διανομείς επώνυμων κατασκευαστών και brand names. Έτσι εξασφαλίζουμε την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και παρέχουμε τις απαιτούμενες εγγυήσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε:

INFO QUEST
NETCONNECT A.E.
CPI
DIGINET
ENET LOGICOM
SOLIDUS
ANELIXIS
PARTNERNET

Πελάτες μας θα βρείτε σε πολλούς επαγγελματικούς τομείς, όπως εμπόριο, υπηρεσίες, βιοτεχνίες κ.α. Τους παρέχουμε υπηρεσίες, τεχνική υποστήριξη, εξοπλισμό, αναλώσιμα, φορολογικούς μηχανισμούς, εφαρμογές internet κ.α.

Η εταιρία μας είναι ο συνεργάτης - σύμβουλος κάθε επιχείρησης σε θέματα μηχανοργάνωσης με γνώμονα πάντα την απόλυτη κάλυψη των αναγκών της και των απαιτήσεων της καθημερινότητας, για να μπορεί να ανταπεξέλθει αναπόσπαστη στο έργο της.

Με τη πλειοψηφία των πελατών μας έχουμε συνάψει συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης με βάση το οποίο απολαμβάνουν προνομιακές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση, είτε με την παρουσία μας στον χώρο τους, είτε με απομακρυσμένη βοήθεια μέσω internet.